За нас

Добър футбол. Отдадени футболисти. Славни победи.
Страхотна атмосфера. Прекрасен стадион.

Искате ли това от Левски София? Ние го искаме. За съжаление обаче днешната реалност е такава, че клубът не използва добре своите ресурси и приоритетите му са свързани според нас с частни интереси.

НАШАТА ЦЕЛ Е СЪВСЕМ ПРОСТА. НИЕ СЕ БОРИМ ЗА БЪДЕЩЕ, В КОЕТО ФЕНОВЕТЕ НА ЛЕВСКИ СОФИЯ ПРИТЕЖАВАТ ЗНАЧИМ ДЯЛ ОТ СВОЯ КЛУБ.

logo-transparent

Ние създадохме това сдружение, защото вярваме в две основни неща.

Първото е, че запалянковците, а не инвеститорите, са това, което носи живота на един клуб. Нашата подкрепа, нашата любов, нашата страст и, не на последно място, нашите пари са изградили голяма част от легендата за Левски София.

И тъй като вярваме искрено в това, второто основно нещо е, че приоритетите на клуба трябва да бъдат отражение на нашите собствени приоритети.

Подобен вид собственост съществува в много клубове по света, макар и чрез различен формат. Барселона, Байерн и Арсенал са само част от отборите, където феновете имат дял от собствеността.

Ние искаме Левски София да побеждава и печели трофеи, да играе добър футбол, като натрупаните от това финансови печалби се реинвестират в клуба и осигуряват още по-добро бъдеще.

Точно заради това смятаме, че верните фенове на Левски София трябва да имат значим дял в клуба, което би означавало да осигурим веднъж и завинаги това, че се следват точните приоритети.

Не искаме обаче да бъде разбрани погрешно. Ние не желаем да управляваме клуба директно. Смятаме, че това трябва да сторят професионалисти с качества, с ясни цели, с детайлна програма за работата си. Клуб като Левски трябва да се ръководи от образовани и подготвени хора, които с качествата и всеотдайността си могат да осигурят неговия успех.

АКО ИСКАТЕ ЛЕВСКИ СОФИЯ ДА БЪДЕ УСПЕШЕН КЛУБ И СМЯТАТЕ, ЧЕ ВСИЧКИ НИЕ МОЖЕМ ДА ПОМОГНЕМ ТОВА ДА СЕ СЛУЧИ, МОЛЯ ПРИСЪЕДИНЕТЕ СЕ.

членове

1291

facebook последователи

8446

целеви дарения

35 597