Никола Генов

 data-srcset

Здравейте,

аз съм Никола, на 25г., от София и понастоящем съм най-младият член на УС на Тръста. Възпитаник съм на Софийската математическа гимназия, а в последствие бакалавър от Университета в Есекс, Великобритания, със специалност Икономика и Политология. Също така съм и магистър от Католическия университет в Льовен, Белгия, със специалност Европейски науки.

В момента съм консултант в сферата на бизнес моделирането, като имам и опит в областта на логистиката, графичния дизайн, както и стаж в Европейския парламент. Член съм на Тръста от самото му създаване, като съм участвал във всички инициативи на Организацията. Ентусиазиран съм да бъда част от УС, т.к. смятам, че привържениците на Левски са единствените, които искрено и безкористно желаят просперитета на любимия ни клуб. Същевременно има безброй наши съмишленици, които са доказани експерти в множество сфери – ноу хау, който трябва да бъде използван в името на Левски.

Като миноритарен акционер в клуба, Тръстът има нужните инструменти да наложи визия и последователни действия в управлението на Левски с цел устойчив растеж. Очевидно, за съжаление, нашата общност е влязла в едно безвремие и страда от апатия. Изходът от незавидната ситуация, убеден съм, е възможен само ако привържениците на Левски обединят усилията си, изискат и наложат своето. А то е просто – клубът да се управлява професионално, воден от вековната ни традиция на чест, доблест и морал.членове

1281

facebook последователи

8446

целеви дарения

35 597