Явор Страшников

 data-srcset

Здравейте, казвам се Явор Страшников, от София на 31 години. Накратко за мен, работил съм в сравнително големи търговски компании (петролна, козметична, фармацевтична и тютюнева) като през по-голяма част от времето съм се занимавал с планиране – demand planning, sales forecasting, sales analyses, supply. За мен ще е удоволствие някой ден да мога да помогна на клуба в професионален аспект с наученото през това време.

За никой не е тайна, че Левски е в тежко състояние, далеч не само спортно-технически. Клубът и привържениците му преживяваме може би най-тежкият момент от историята, подложени на натиск, посредствено управление, като може би се случва и най-лошото – губим левскарската си идентичност и дух. Не можем да си позволим да загубим всичко изградено до момента, а то е факт благодарение на поколения футболисти, таланти, истински творци с топка в краката. За съжаление голяма част от тях вече не са сред нас и най-жалкото е,че в последните си дни видяха Левски слаб, загубил онази искра, която увлича и забавлява хората.

Левски обединява българите, никога не е бил само футболен клуб. Длъжни сме чрез „Тръст Синя България“ да изразим тази наша любов и да подкрепим клуба си тогава, когато е най-трудно, за да дойде време, в което ще можем съвсем съзнателно да определяме посоката на неговото развитие.членове

1280

facebook последователи

8446

целеви дарения

35 597