Момчил Лазаров

Здравейте,

Казвам се Момчил Лазаров – адвокат, управител и съдружник в Адвокатско дружество „Павлов и Ко“. Работя основно в областта на защитата на права върху интелектуална собственост – авторски права, търговски марки, патенти, промишлени дизайни и т.н. Завършил съм средното си образование в Националния Учебен Комплекс по Култура (т.нар. „Италиански лицей“), а след това – Нов Български Университет, специалност „Право“.

Член съм на Тръст „Синя България“ от 2015г., като за първи път съм избран в Управителния съвет на Сдружението. До момента съм помагал на дейността на Тръста според възможностите си, като участвах като част от екипа, който преговаряше с Тодор Батков и кантората му относно създаването на общо дружество, отговарящо за маркетинга на клуба (което не се случи), а така също подготвих и изпратих като упълномощен от Тръста сигнал до FIFA относно „измамата Литекс“, по който FIFA все още не се е произнесла окончателно.

Считам, че Тръст „Синя България“ като собственик на 10 % от акциите на любимия ни клуб, има отговорната задача да бъде свързващото звено между ръководството на Левски и неговите привърженици. Трябва да покажем на новото ръководство, че феновете на Левски са много повече от продадени билети и хора по седалките на стадиона, а имат място в цялостното развитие на клуба и върщането му там, където е исторически определеното му място – на върха!членове

1280

facebook последователи

8446

целеви дарения

35 597