Десислава Джерманска

 data-srcset

Десислава Джерманска. От София съм. По професия съм журналист и образованието ми е изцяло в сферата на медиите, обществените комуникации и информационни науки.

Завършила съм средно-специално образование в 151 СОУ с профилиране по интереси, с профил „Издателски дейности и масова комуникация“. Висше образование – „Журналистика“ в Софийски Университет „Св. Климент Охридски“ с профил “Печат”, както и магистратура „Продуценство и креативна индустрия“ пак там. Към момента съм докторант по програма „Журналистика – Спортна журналистика“ в СУ „Св. Климент Охридски“.

Това е трети мандат за мен в УС на Тръст „Синя България“. Член съм на организацията от четири години. Професионалният ми опит включва работа за вестниците „Сега“, „Дневен Труд“, „Нощен Труд“, в Инфо радио, в телевизия Ринг и Про.БГ, а сега, повече от 7 години съм част от екипа на телевизия Bulgaria ON AIR. Участвала съм в много инициативи, кампании и най-вече се гордея от факта, че бях част от екипа, осъществил благотворителното шоу за спасяването на баскетболния Левски на 15-ти февруари 2015 г. и организирането и осъществяването на юбилея срещу Юргоден по повод 50 години Левски в ЕКТ.членове

1280

facebook последователи

8446

целеви дарения

35 597