Николай Истатков

Здравейте,

казвам се Николай Николаев Истатков, 35 годишен от град София, по професия архитект. Потомствен левскар, повече от четвърт век подкрепям любимия отбор. Първият ми мач бе злощастната загуба от ЦСКА с 0-5 през 1989г., но това поражение не ме пречупи, а напротив амбицира ме да продължа напред и да изживея множеството победи и радостни мигове впоследствие.

За мен Тръст „Синя България“ е уникална възможност за всички нас да осъществим на практика, това за което мечтаем, а именно Левски да бъде отново на привържениците си. Съзнавам, че тази протегната от съдбата ръка не е самоцел или престиж, а огромна отговорност и превилегия, за която всеки от нас трябва да полага максимални усилия, да работи и да подпомага с каквото може общата кауза. Досега съм участвал единствено финансово в инициативите на Тръста, като и съм член съм на „Клуб 100“, свързан с юбилея, под номер 33 чрез моята комапния „Архитектурна Група Левъл Ъп“ ООД.

Смятам, че експертизата ми на архитект, би била полезна при евентуални бъдещи инвестиционни проекти по инициатива на тръста. Също така придобитите в професионалния ми опит умения за работа в екип и решаване на множество казуси ще ми помогнат да бъда ефективен в работата си за Тръста.членове

1269

facebook последователи

8446

целеви дарения

35 597