Николай Истатков

Здравейте,

Казвам се Николай Николаев Истатков, 38 годишен от град София, по професия архитект. Потомствен левскар, повече от четвърт век подкрепям любимия отбор.

Член съм на Тръст „Синя България“ от 2015 г. като оттогава неизменно съм част от 4 последователни управителни съвети. Колегите от настоящия такъв ми гласуваха доверие като ме избраха за председател на организацията, за което им благодаря, но съзнавам и огромните отговорности и задължения, които поемам на плещите си, приемайки предизвикателство да застана начело на Тръст „Синя България“. Като дългогодишен член на УС придобих опит и знания, които вярвам, че ще ми помогнат да се справя с нелеката задача да бъда председател.

Считам че с професионалните си умения в областта на архитектурата и строителството бих бил полезен на Тръст „Синя България“ с оглед на анонсирания ремонт на стадион „Георги Аспарухов“. Също така, смятам че опитът ми придобит с проекти с европейско финансиране и експертизата ми на архитект биха били полезни при евентуални бъдещи инвестиционни проекти, инициирани от тръста за подобряване на инфраструктурата на футболен клуб Левски.

Професионалният ми опит, работата в екип и решаването на множество казуси ще ми помогнат да бъда максимално ефективен като председател на Тръст „Синя България“ и да  работя най-вече за запазването, разширяването и развитието именно на изключителния екип, които създадохме в управителните съвети, а и в цялата организация, през последните няколко години. За мен сплотяването, единението и въвличането на колкото се може повече хора от левскарската общност в идеите и каузите, свързани с подкрепата и развитието на футболнен клуб Левски са едни от основните приоритети на Тръст „Синя България“.членове

1273

facebook последователи

8446

целеви дарения

35 597