Константин Тернянов

Казвам се Константин Тернянов, от София. Основател на forum.levski.com, както и преди това на официалния сайт на клуба www.levski.bg през 1997г. Участник съм във всички „стари“ онлайн платформи за Интернет комуникации. Завършил съм икономика със специалност „Маркетинг и мениджмънт“ и от 22 години управлявам собствена малка IT компания, занимаващата се предимно с разработка на Интернет базирани системи за управление на бизнеса. От 1997 работя и за ПФК Левски.

От 2 години внедрихме в БФС така нареченото „електронно първенство“ и го поддържаме и доразвиваме.  Аз участвам в работните групи в клуба свързани с билетите, пропусквателната система, сайта и ТВ проекти, като участвам в УС на клуба, когато има точка от изброените по-горе.

Мотивирам съм силно да продължа започнатата работа, защото има адски много задачи, които без нашата намеса – пряка или като коректив, биха затънали или потеглили в „грешна“ посока. Смятам, че адски трудно и методично, успяхме да убедили новите собственици на Левски, че Тръста и всички негови членове, абсолютно безкористно защитаваме интересите на клуба и на никой друг и получихме така необходимата „чуваемост“ за всички критични решения.членове

1269

facebook последователи

8446

целеви дарения

35 597