Димитър Костадинов

Здравейте и от мен,

казвам се Димитър Костадинов, и съм един от учредителите на Тръста. Освен умората ние натрупахме и доста опит, знания и умения, които вярвам, че са необходими и ще бъдат особено полезни за да продължим борбата по пътя, по който вървим.

Смея да твърдя, че за относително кратко време заедно постигнахме не малко успехи и вече любимия Левски не е това което беше преди няколко години. Няма да изброявам всичко, но ще спомена, че миноритарен дял от акциите на клуба са в ръцете на привържениците и те имат представители в управителния орган, който заработи като такъв благодарение на нашите усилия – основана цел, както на нашият Тръст, така и на всички тръстове по света.

Разбира се целите ни и мечтите ни са много по-големи и работата за постигането им тепърва предстои. С времето и работата ние успяхме да изградим добър екип и аз съм горд, че съм част от него.

Кратка биография: Роден съм през 1976 г. и в момента съм на 40 години. Завършил съм средното си образувание в Софийска техническа гимназия, бивш Образцов Механотехникум. Имам магистърска степен от ТУ – София, специалност компютърни системи и технологии. Работя като системен администратор в Институт по катализ – БАН. Управител съм на малка фирма, която се занимава с поддръжка и търговия с компютри, компютърни мрежи и периферия и разработка на интернет базирани информационни системи и уеб страници.членове

1273

facebook последователи

8446

целеви дарения

35 597